UGE 50: Julefristelser!

Kære Skattebasser 

I skal ikke snydes for muligheden.
Som alle andre år i den Røde Klub, er det muligt at få fingrene i de lækreste kræ fra Kalu.

Alt står her.

Bare send dit ønske, og det opfyldes.

Jeg sender alle en masse Røde juletanker, og håber I holder hovedet koldt og hjertet varmt.

Julelys og bamsekram
Den Røde ❤️❤️❤️
 
 
 
GUL BERBERIAND CANARD – med forbehold for tilgængelighed
 
3-3,5 kg pr. stk.
Pris kr. 76,50/kg  + moms
 
Den gule berberiand er meget saftig og knap så fed som en almindelig landand. Kødet og skindet er mørkere end hos almindelige berberiænder og har et gyldent skær, der skyldes et særligt gen hos den gule race.
Fuglen har et fyldigt bryst, muskuløse lår og en lækker andesmag. Det franske firma Palmi d’Or i Bourgogne producerer den gule berberiand med fokus på dyrevelfærd og lækker smag.
Berberiænderne går i store andehuse med strøelse af træflis. De får naturligt dagslys gennem andehusets vinduer, og om natten er der mørke og ro, så ænderne kan få deres skønhedssøvn. Efter seks uger får
ænderne adgang til en overdækket gårdhave med frisk luft, strøelse, friskt vand og ændernes 100 % vegetabilske, GMO-fri foder af korn og majs. Berberiænderne tørslagtes efter 14 uger.
 
 
 
BERBERIAND CANETTE – med forbehold for tilgængelighed
 
Ca. 1,5 kg pr. stk.
Pris kr. 72,50/kg + moms
 
Berberianden er mør og saftig og knapt så fed som en almindelig landand. Fuglen har et fyldigt bryst, muskuløse lår og en lækker andesmag. Canetten, hunanden, er lidt mindre og har en lidt fyldigere smag end canarden. Berberiænderne opdrættes af den franske fjerkræspecialist SNV. Racen kommer oprindeligt fra Sydamerikas varmere klima, så ænderne har mindre fedtdepoter end almindelige tamænder, der nedstammer fra gråanden. Ænderne går i andehuse med strøelse på gulvet og bliver fodret med GMO-frit korn. De får dagslys gennem andehusets vinduer, og om natten er der mørkt, så ænderne kan få deres skønhedssøvn.
Berberiænderne tørslagtes efter 12 uger. Tørslagtning, hvor ænderne dyppes i voks, og fjerene skrabes af, bevarer den lækre andesmag bedre end vådslagtning, og kødet suger ikke unødigt vand.
 
 
 
KALKUNER:
 
3-4 kg, 4-5 kg, 5-6 kg, 6-8 kg
Pris kr. 76,50/kg + moms
 
En hel kalkun ser både imponerende ud og smager skønt. Den kan sagtens tåle at være festmad eller gæstemad til andre lejligheder end Thanksgiving eller højtider som Jul.
Hele kalkuner fås i flere størrelser, fra den familievenlige trekilos kalkun til den imponerende 20-kilos kalkun. Jo større kalkunen er, desto mere smag og struktur har den som regel også.
Vælger du at tilberede kalkunen hel, får du det bedste resultat, hvis du spækker brystet og drypper fuglen med kødsaft undervejs. Du kan også gøre som de franske Michelinkokke og stege kalkunen, til brystet har fået nok.
Vis fuglen frem for de imponerede gæster, og skær derefter lårene af og steg dem færdige for sig selv.
 
 
 
ØKOLOGISK SEJERØ GÅS
 
De økologiske Sejerø gæs går de første uger i opvarmede gæslingestalde, hvorefter de lukkes ud på økologisk dyrkede græsenge og tilsåede kornmarker. Det naturlige liv og foderet bestående af saltholdigt græs, urter og korn giver en fast struktur, saftigt kød og en fyldig gåsesmag.
 
Økologisk gås m. hals og indmad 4-6 kg
 
Pris kr. 149/kg + moms
 
 
Sådan bestiller du:
 
Send din bestilling til kaluordre@kalu.dk med emnefeltet ’DEN RØDE BLOG’. Husk at inkludere hvilke varer du ønsker, antal, samt at angive dit navn og tlf.nr.
Herefter modtager du en bekræftelse pr. mail og betaler ved afhentning via kort eller mobile pay.
 
AFHENTNING :     D. 22. DEC. SLAGTEHUSGADE 18A, 1715 KBH V. MELLEM KL. 11-14