Røde´s nye sandkasse SK12

Kom til reception i Den Rødes nye sandkasse
 
Kære Skattebasser 
 
Fredag den 11. november fra kl. 16-18 slår vi dørene op til en åbningsreception i Sovinos nye selskabslokale, SK12, der er beliggende på adressen Store Kongensgade 12. Jeg håber du vil kigge forbi!
 
Fremover vil SK12 danne en usædvanlig smuk ramme om to kokke, der hver især har sat et betydeligt præg på både den nye og den gamle restaurantscene herhjemme. Og som også hver for sig kommer til at poppe op på SK12:
 
Vi er den Den Røde og Andres Bagh fra Esmée. Vi deler dagene mellem os, med forkærligheden for de bedste råvarer, det gode håndværk og det fransk-inspirerede luksuskøkken til fælles.
 
Tirsdage og onsdage er der Rød alarm, når jeg udbreder kærligheden bag komfuret med et Shell & Bone-koncept, som tæller alt hvad der kan steges på ben, samt skal -og bløddyr. Torsdag er jeg retur på Salon, og Andres tager roret på SK12, og fylder med hans gastronomi til små private selskaber torsdage og fredage.
 
SK12 kommer til at være en eksklusiv oplevelse, og der er kun adgang mod bordbestilling. 

Du kan bestille din plads hos mig på 22918160 eller på mail den.roede@gmail.com
Jeg slår dørene op tirsdag den 15/11. Og du og dit følge skal være så hjertelig velkommen.
Der er ringeklokke på døren.
 
Jeg glæder mig til at se dig.

Kys, knus og bamsekram 
Den Røde