UGE 6: Breaking News! stenbidderrognen er kommet.

Kære Skattebasser

Det er stenbiderrogntid.

Utallige er de gange, hvor vi har sagt, at det bedste er selv at klargøre sine rogn, for så ved man, at de er helt friske, og man kan styre saltmængden. Men vi gør det gerne igen. Det er også ganske hyggeligt arbejde at stå og røre i de små ufødte fiskebørn, mens man med jævne mellemrum fjerner hinder (som velsagtens består af næringsstoffer, som de ikke har brug for længere) fra sit piskeris.

I jagten på det mest proteinrige, fedtfattige måltid (ja, selv vi kan tænke sådan i januar, men det går nu hurtigt over) er vi landet på løvemaden. Det er naturligvis en tatar, der i vores udgave er garneret med så meget stenbiderrogn, at man kan komme i tvivl, om det er kød eller rogn, der spiller hovedrollen. Æggeblomme, løg og kapers er et must. Pickles, peberrod og rødbeder, not so much.

Ellers er der alle de sædvanlige: rogn med blinis, rødløg og cremefraiche, rogn som topping i en bagt kartoffel, rogn sammen med røget laks og rogn spist direkte ud af køleskabet klokken fire om morgenen, når selvmordstimen danser makabert i nattefrosten uden for dine ruder. Dans ikke med – spis rogn i stedet og få troen på livet tilbage.

Rognen fortæller dig nemlig, at det snart er forår!

Fra Til Biddet: Jomfruhummer og løvemad af Claus Christensen & Søren Wedderkopp i Information 7. februar 2015.

Menuen til onsdag, torsdag og fredag

Stenbidderrogn
Lammekoteletter med linser fra Puy
Franske vafler

Pris menu (medlemmer m. påhæng/ej medlem) kr: 435,00/565,00 kr

 

Simreretten

Fasan bonnes-femme
Pris kr: 245,00

Samt alle de andre hyggelige specialiteter

 

Tilmelding.

 

OBS! Den Røde holder ferielukket i uge 7!

 

På glædelig gensyn.

Kys knus og store bamsekram.

Fra Den Fede Røde.

 

obs: ferielukket i uge 7

Kys, knus og bamsekram
Den Røde