Den Rødes husscenograf Tage Andersen fylder 70!!!

Lidt morgen korrespondence.

Hej Thomas
Gider du sende dette helt unikke tilbud viderer til den Rødes medlemmer…
Jeg mener Vivi Flindt i Enetime….Once in a lifetime
Krammer Claus

 

Hej Claus,
Drømmer jeg – eller sover jeg stadigvæk? Enetime med min ungdoms våde drøm? Jeg tænker naturligvis på Vivi Flindt selvom en enetime med Tage naturligvis også kan et-eller-andet. 🙂
Hmm.. misundelse er en grim ting – jeg overgiver mig og sender straks ud til alle medlemmerne og håber samtidigt at de også vil nyde oplevelsen for mig også
Krammer tilbage fra Lissabon Thomas

 

Scenografi Tage Andersen
Den Røde’s hus scenograf jejrer sin 70-årsfødselsdag og 50 års jubilæum med en med enestående opførsel af Flemming Flindts Enetime. Læs mere og køb billet på Østre Gasværks hjemmeside.

Kunstneren Tage Andersen fejrer sin 70-årsfødselsdag – på dagen 29. marts – og 50 årsjubilæum i blomsternes og kunstens verden med en unik balletforestilling.

Kom og tag del i den festlige begivenhed når Tage Andersen lader den dramatiske og legendariske ”Enetime” (The lesson), skabt af Flemming Flindt i 1963, opføre i Østre Gasværk Teater. Legendarisk er osse Vivi Flindt, som denne aften kan opleves i rollen som Pianistinden. Derudover er det den internationale balletstjerne Johan Kobborg fra London i rollen som Balletmesteren og fra den Kongelige Ballet solodanseren Ida Praetorius i rollen som Eleven.

This slideshow requires JavaScript.

For den enkle scenografi i Østre Gasværks særlige scenerum står Tage Andersen.

Tage Andersen og balletikonet Flemming Flindt mødtes hos fælles venner på Thorvaldsensvej på Frederiksberg i midten af firserne, og det udviklede sig snart til et nært venskab og senere samarbejde.

Glæd dig til en historisk enestående Enetime med magi og ballet!

NB! Kun én forestilling: Onsdag den 29. marts kl. 20

Kr. 275 inkl. aperitif

Dørene åbner kl. 19.30

Venlige Hilsner

Tage signature transparent