Super kashmere fra Tings Ting

For tredje år i træk kan du købe super Kashmere fra Tings Ting

Som flere vi vide opholder denne lille forenings tovholder sig i Kathmandu i Nepal. Dette giver nogle fordele som almindeligt dødelige sjældent får adgang til. Eksempelvis kashmere produkter i samme kvaliteter som verdens førende modehuse tager 3-5 gange så meget for.

Tings Ting Annette in Action.jpg
Annette in action

Modsat de fleste producenter der skal leve af forretningen og derfor er tvunget til at have en forbrugerpris for øje skænker Annette ikke dette en tanke, når hun laver sine sjaler, tørklæder, tæpper mm.

En konstant fokusering på detailpriser og omkostninger ender altid med en masse kompromisser, der resulterer i produkter, der er langt fra det man drømte om da man gik igang. Og det er ikke det vi vil med Tings: Vi gider ikke lade os begrænse af indkøbere og deres regneark, så hellere lade være – det skal være sjovt.

Annette om arbejdet med kashmere. Læs mere her.

 

For 3 år i træk har du mulighed for at købe disse varer – det sker på torsdag og lørdag i denne uge. Sidstnævnte giver dig en enestående mulighed for at kombinere begivenheden med en frokost hos Den Røde – naboen til Nasty & Gross hvor Ingrid og Annette langer kashmere over disken.

 

tingsting-karmaman

 

Glæder mig til at se jer i kælderen på Lørdag

Kæmpe Kashmere Krammer

Den Røde