Reception – Erik A. Frandsen udgiver ny bog

This slideshow requires JavaScript.

 

INVITATION til bogudgivelse: Erik A. Frandsen – Via Francigena

Tirsdag den 21. juni kl. 15-17

Restaurant Gl. Mønt
Gammel Mønt 41
1117 København K

 

VIA FRANCIGENA, der nu udkommer på Gyldendal, tog form da Erik A. Frandsen i 2014 sammen med vennen og forfatteren Thomas Boberg begav sig ud på en vandring fra Schweiz til Italien, fra Gran San Bernardo i nord til Rom i syd, en tur på i alt 35 dage og 1.050 km, i sol og regn, vindstille og orkan.

 

At sætte den ene fod foran den anden er ikke blot at flytte kroppen – det er at flytte fokus.

At sætte den ene fod foran den anden er at bevæge sig fra et sted til et andet både fysisk og mentalt – hvilket billedkunstneren Erik A Frandsens nye bog VIA FRANCIGENA vidner om.

 

Der var ikke planlagt noget kunstnerisk projekt på turen; men Erik A. Frandsen fotograferede undervejs, og han begyndte at tegne, med pen og tusch, en disciplin, Frandsen aldrig tidligere har dyrket. Tegningerne blev til i små hæfter, tegnede landskaber, byer, træer, floder, huse, gader, torve, marker, i en hurtig, på én gang præcis og ekspressiv streg, der indfangede både steder og stemninger og fastholdt dem i en overrumplende umiddelbarhed og friskhed.

Erik A. Frandsens tegninger og fotografier fra vandreturen kan nu opleves i kunstbogen VIA FRANCIGENA, med efterord af Thomas Boberg.

Bogudgivelsen fejres med denne reception på GL. MØNT, hvor der vil være lejlighed til at købe bogen og hilse på kunstneren Erik A Frandsen der naturligvis gerne signerer den.