Restaurant Gl. Mønt

 

Har du nogensinde drømt om at finde en restaurant, hvor du ikke alene bliver mødt men også ramt af en helt særlig atmosfære i det øjeblik, du træder ind ad døren?

 

Restaurant Gl. Mønt

Et sted, hvor livsnyderi, kunst og en forkærlighed til det klassiske franske og danske køkken mødes i et næsten poetisk favntag?

Et sted, hvor både bohemen og bankmanden kan konversere uden påtagede manerer på lige fod med hinanden om alt mellem himmel og jord.

Et sted, hvor samværet opstår i afslappet og ofte festligt lag, og menuen skifter efter årstiderne og kokkens humør. Altid ledsaget af et kompromisløst fokus på gastronomisk håndværk og en ypperlig drue i glasset, men helt uden skelen til, hvad der måtte være af ny-nordiske grøftekanter og molekylære sidespring.

Et sted, hvor det kort og godt handler om velsmagen, de gode, nogle gange uventede samtaler og den berusende følelse, man opnår, når man rejser fra bordet, og muligvis føler sig lidt tungere i legemet men samtidig lettere i sindet.

Og et sted, hvor køkkenet altid bestræber sig på at gøre sig umage, når naturen nu har været så venlig at stille sine bedste råvarer til disposition

Vi har åbent tirsdag til fredag til frokost, og onsdag – fredag til middag. Selskaber er altid velkomne, store som små, også når vi officielt holder lukket.

På glædeligt gensyn,

Claus Christensen Kok og indehaver af Restaurant Gammel Mønt